Neerijnen - Het Filmhuis van Stroomhuis Neerijnen start het nieuwe jaar met twee films over verschoppelingen. Donderdag 10 januari is te zien 'Lion'. De film is gebaseerd op de memoires van Saroo Brierley. Deze Indiase man raakte toen hij nog een vijfjarig jongetje was gescheiden van zijn broer die moet werken op een treinstation. Saroo wacht op zijn broer maar valt in slaap in een lege trein die wegrijdt en na uren reizen komt hij terecht in de wereldstad Calcutta. Saroo houdt zich in leven door op het station en op een vuilnisbelt zijn kostje bij elkaar te zoeken en slaapt als zwerfkind op straat. Uiteindelijk belandt hij in een weeshuis, waar hij wordt geadopteerd door een Australisch echtpaar. Op latere leeftijd gaat hij op zoek naar zijn familie en zijn geboortedorp. Aanvang 19.30 uur. Entree 5 euro, reserveren niet nodig. Stroomhuis is gelegen aan Van Pallandtweg 1 in Neerijnen.

Donderdag 17 januari draait de film 'Other side of hope' over de schrijnende belevenissen van een Syrische oorlogsvluchteling.

Forte Capes Coats Jackets Ponchos forte amp; r5CZxrn

www.stroomhuisneerijnen.nl.

Meer berichten

maasenwaalkanter.nl


maasenwaalkanter.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Over ons


Over ons
Voorwaarden
Copyright

Service


Veelgestelde vragen
Tip de redactie
Krant gemist?
RSS

© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble
Gebruikersvoorwaarden Privacy Cookiebeleid

en own wol lijn A met coat whkmp's OazIq7wf1x
dubbele own met wol en coat en sluiting kraag whkmp's qXwB4gdWxX